MODALITATI DE CASTIG

MODALITATI DE CASTIG
Castig din economie.Economie pentru cei care sunt numai consumatori, care nu platesc adaos comercial, cumparand produsele direct din depozit.Castig din promovare directa. Adaos 40% pentru distribuitori, procent aplicat la pretul de depozit din care rezulta apoi pretul de catalog. Castigul de 40% este oprit de distribuitori direct, fara a mai fii rulat in firma.

Castig din recomandari. Se obtine din bonusul platit de firma din volumul de vanzare lunar al partenerilor sau consumatorilor recomandati de noi, ca membrii FM. Fiecare persoana nou intrata in Grupul FM poate sa prezinte si sa inscrie un numar nelimitat de persoane care vor construi reteaua sa de distribuitori. Aici incepe adevarata afacere. Oamenii inscrisi de tine si indirect, inscrisi de cei care i-ai inscris tu, aduc bonusuri care ti se cuvin, ca initiator al retelei tale. Aceste bonusuri se pot ridica de la cativa zeci de lei pana la peste 40.000 lei (totul in functie de procentul vanzarilor tale si al colaboratorilor inscrisi).

Castig obtinut din Planul de motivare. Firma ofera distribuitorilor care au rezultate lunare deosebite, castiguri suplimentare cuprinse intr-un Program de motivare.

Castigul din reducerile practicate lunar de FM GROUP. Reducerile la produsele firmei pot fii de la 20% – 60%, fata de pretul de depozit, obtinandu-se astfel un venit suplimentar atractiv.

Distribuitorii care ajung la nivele ridicate de eficienta pot beneficia si de alte avantaje oferite de FM GROUP WORLD: Autoturisme Kia Cee’d, Mercedes si excursii in tara si strainatate.

Plan de Marketing>>>