FM PRODUSE

FM GROUP – PRODUSE

FMGroup 300x190 FM PRODUSEIn scurta sa istorie, FM-ul a produs peste 200 parfumuri, conceptie DROM Germania, in echivalentul aromelor cunoscute ca cele mai vandute parfumuri in intreaga lume. Calitatea incontestabila si aromele corespund standardelor parfumurilor de top avand o concentratie de 20% si 30% la cele de dama, iar la barbati apele de parfum au in compozitie 16% si 24% esente naturale.

Pe langa parfumurile clasice, firma mai distribuie: parfumuri cu feromoni, gel de dus, balsam de corp, crema activa pentru maini si unghii, roll-on, parfum pentru par, after shave, spuma de ras, sampon, balsam pentru par, produse SPA, produse cosmetice pentru copii si produse pentru ingrijirea picioarelor. Catalog Online>>>

forhome wiosenna 300x198 FM PRODUSEIn luna decembrie 2008 a aparut gama componentelor ecologice si concentrate de curatenie pentru casa, care pana in prezent numara 45 produse cu o calitate deosebita. Tot ce este necesar pentru o curatenie intr-o casa, de la detergenti, balsam de rufe pana la gel de curatarea obiectelor sanitare si inox, se regasesc in productia FM GROUP.

Catalog Online>>>

9a153b1d 300x212 FM PRODUSECea mai recenta gama este cea a produselor de make-up bazata pe minerale care se va largi foarte mult intr-un timp relativ scurt. In prezent ea cuprinde: fond de ten, pudre minerale, farduri de obraz, farduri pentru pleoape, creioane contur pentru ochi si buze, tus, rimel, rujuri, demachiant, glosuri, oja, creioane corectoare, perle de pudra, marker pentru buze si sprancene, creioane automate pentru sprancene.

Catalog Online>>>

 

fmgroup fashion 300x217 FM PRODUSE

 

 

Fasion Online Catalog>>>